LEZCANO Y HERNÁNDEZ SE IMPONEN EN LA PUJADA MUTXAMEL-BUSOT
13 mayo, 2019
I CARRERA VELOCIDAD CIRCUITO RICARDO TORMO
21 mayo, 2019
Show all

S’ha publicat en el DOGV la  RESOLUCIÓ de 26 d’abril de 2019, de la Direcció General d’Esport, per la qual es convoquen beques academicoesportives per a esportistes d’elit de la Comunitat Valenciana per a l’any 2019.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 15 de maig de 2019,  i serà per mitjans electrònics o en paper ( en aquest cas es farà preferentment en el Registre de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i en les adreces territorials amb competències en matèria d’esports d’Alacant, Castelló i València)


Una salutació, Servei d’Esport d’Elit i Formació Esportiva
Direcció General d’Esport


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *